Vinsmaking og viltmiddag på Myrkdalen Hotel

Område: Myrkdalen
Arrangementsstad:
Kategori: Andre arrangement
Dato: Fredag 11 okt 2019
Vinsmaking og middag

From 1195 NOK

Fredag 11. oktober held Camilla Tufte vinsmaking på Myrkdalen Hotel, etterfulgt av 3-rettars middag med smakar frå haustfjellet i Restaurant Nuten. Avgrensa plassar - bestill tidleg!

Klikk her for å bestilla billettar!

VINSMAKING KL 18.00
Kvelden byrjar med vinsmaking med Camilla Tufte frå Mostue Grape Selections i Restaurant Nuten, avdeling Hirth. Camilla likar godt å gå i djubda på land og område som ikkje er så kjend, for å sjå kva smakar og stilar ein finn der. Denne kvelden skal Camilla difor introdusera dykk til vinar frå Austerrike. Austerrike er eit spanande vinland som har mykje å by på. Her finn ein bpblar, kvite og raude vinar som er svært eigna til den norske smaksprofilen!

3-RETTARS MIDDAG i RESTAURANT NUTEN KL 19.30
Kjøkkensjefen byr på smakar frå haustfjellet i ein tre-rettars meny og Camilla finn sine beste viltvinar frå Austerrike.

PRIS
Kr 1195,- per person, inkludert vinsmaking, 3-rettars middag og vinpakke (4 einingar vin)

OVERNATTING
Kontakt oss gjerne på e-post: [email protected], vis bookingbekreftelsen for Vinsmaking & viltmiddag og få tilbod på overnatting.

Dato/Tid

Dato Tidspunkt Arrangementsstad
11 Okt
Fredag 11 okt 2019 18:00 - 22:00  

Prisinformasjon

Pris fra
1195 NOK Vinsmaking og middag

Bestillingsassistanse

Treng du support vedrørande bestillinga di, ver venleg og kontakt oss på tlf 47 406 177 00 eller send ein e-post til [email protected] 




Bestill hos oss

  • Offisiell bookingside for Destinasjon Voss
  • Sikker betaling
  • Ingen bookingavgift
  • Raskt og enkelt