Vinsmaking og viltmiddag

Dato: Fredag 11 okt 2019 - fredag 11 okt 2019

Torsdag 11. oktober held Camilla Tufte frå Moestue Grape Selection vinsmaking på Myrkdalen Hotel, etterfulgt av 3-rettars viltmiddag med vinpakke i Restaurant Nuten. Avgrensa plassar - bestill tidleg!

VINSMAKING KL 18.00
Kvelden byrjar med vinsmaking med Camilla Tufte frå Moestue Grape Selection i Restaurant Nuten, avdeling Hirth. Moestue Grape Selection importerer vin og brennevin frå klassiske europeiske vinland, med hovudvekt på franske, italienske og tyske produkter. Camilla vil plukka raudvin frå ulike område som er fine til vilt av alle slag.

3-RETTARS VILTMIDDAG i RESTAURANT NUTEN KL 19.30
Kjøkkensjefen lagar 3-rettars viltmiddag Restaurant Nuten. Vinpakke som Camilla Tufte har plukka ut blir servert til maten.

MENY
Krema skogssopp-suppe med skogdue
Kortreist mørbrad av hjort servert med potet, steinsopp, purre, rosenkål, bacon og einebærsaus
Omnsbakte eple med marsipan, hasselnøtter og rom rosin fløyteis

PRIS
Kr 995,- per person, inkludert vinsmaking, 3-rettars middag og vinpakke (4 einingar vin)

Vis meir

Bestill no

Totalpris
Tilgjengeleg: 11.10.2019