Vinsmaking med Merete Bø og 3-rettars middag

Dato: Laurdag 25 jan 2020 - laurdag 25 jan 2020

Tysdag 27. mars kan du bli med på vinsmaking med Merete Bø, ei av Noregs fremste vinkjennarar, etterfulgt av 3-rettars middag med vinpakke i Restaurant Nuten. Avgrensa plassar - bestill tidleg!

VINSMAKING MED MERETE BØ KL 18.00
Kvelden byrjar med vinsmaking i Restaurant Nuten, avdeling Hirth. Merete Bø, som til vanleg jobbar som vinjournalist i DN, er for tida også aktuell med den kritikerroste kokeboka "Innerå + Bø".

Bø fortel, inspirerer og guider deg gjennom seks ulike vinar, servert med smakebitar av spekeskinke, ost, jordbær, laks mm.

3-RETTARS MIDDAG i RESTAURANT NUTEN KL 19.30
Kjøkkensjefen lagar 3-rettars middag Restaurant Nuten. Vinpakke (fire einingar vin) blir servert til maten.

PRIS
Kr 995,- per person, inkludert vinsmaking, 3-rettars middag og vinpakke (4 einingar vin)

SAL OG SIGNERING AV KOKEBOKA INNERÅ + BØ (300 kr - veil. pris 549 kr)
Etter vinsmakinga blir det sal og signering av kokeboka Innerå + Bø som ein kan få til kun 300 kr på dette arrangementet.

Vis meir

Bestill no

Totalpris
Tilgjengeleg: 25.01.2020
Build: 13.01.2020 17:00:40, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-8533.cbischannel-31481 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Activity, Action: showdetails