Njardarheimr, Gudvangen

Address: 5747 Vis kart

Address: 5747

Reis tusen år tilbake i tid og opplev korleis det var å vera viking. I vikingbyen Njardarheimr, får du oppleve eit ekte vikingsamfunn med ekte vikingar som lever nesten som i vikingtida heile året.
Ved å rusle rundt i byen får du læra om korleis vikingane levde, byggeskikk , religion, mat og handverk.

 

Å samlast til fest og gode måltid var viktig også for vikingane. I "Heidrun" kan du få smake mat laga på gamle metodar av råvarer som vart tilgjengeleg for 1000 år sidan. Kokegrop, røyking, salting og fermentering er metodar som vert brukt, og ingrediensane kan vera både kjøt, fisk, byggryn og ulike grønsaker. Alt krydra med urter ein kunne finna i naturen.

For å få best utbytte av besøket anbefaler vi at du blir med på «The Viking Experience», som er ein guida rundtur i byen.
I løpet av 45 minutt får du ei spanande innføring i livet som viking. Turane går ofte og er inkludert i inngangsbilletten.

Vis meir

Om denne aktiviteten

Overnatting

Vårstølen

Avstand: 18,8 km
Desse leilegheitene ligg kun 90 - 270 meter vest for Myrkdalen Hotel. Fine leilegheiter i medium prisklasse og svært god plassering til skianlegget på vinterstid.
Hotell

Myrkdalen Hotel

Avstand: 18,8 km
Myrkdalen Hotel ligg perfekt til, med ski inn – ski ut tilkomst til Vestlandet sitt største skianlegg og Årmotslia Langrennsarena. Om sommaren byr området på fjellturar i alle utgåver, sykkelstiar, adrenalin-fylte opplevingar og kort veg til fjordidyll.
Overnatting

Helgatun

Avstand: 19 km
Moderne og fine leilegheiter med god storleik som ligg 300 - 500 meter nordaust for Myrkdalen Hotel. Veldig fin plassering til skitrekka i barneområdet på vinterstid. Området ligger aust for Myrkdalen Hotel.
Build: 20.09.2021 14:56:15, Host: ONLINE3CORE20, DB: o3.cbguide-8533.cbischannel-31481.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails